top of page

KANOOTTI- JA KAJAKKIVUOKRAUS

Valitse menopeli

Alta löydät osan laivastostamme. Kulkupelejä on moneen menoon: merelle, joelle, pitemmille ja lyhyemmille retkille ja sekä että. Kysy lisää vuokraamosta, autamme mielellämme.
Vuokra sisältää kulkupelin lisäksi aina myös melontaliivit, melan/-t ja tyhjennysvälineen. Kajakeissa  lisäksi aukkopeitteen/-t.

Valitse kuljetus

Jos tarvitset kajakille/kanootille kuljetuksen, valitse alta sopiva kohde. Kuljetuksen voi tilata myös muualle Porvooseen tai lähialueille. Sovi kuljetuksesta varaamisen yhteydessä. Voit myös itse noutaa ja palauttaa menopelin vuokraamoon.

Varaa

Varaa menopeli  etukäteen. Varaaminen  onnistuu soittamalla, sähköpostilla tai  yhteystietolomakkeella.  Kerro samalla tarvitsetko kalustolle kuljetuksen, vai tuletko itse hakemaan ja milloin. Kuulumisiin!

Melo & Nauti!

Eväät mukaan ja yksin, kaksin tai perheen ja ystävien voimin melomaan! Tämä on vuokraamisessa paras osuus, mutta haluamme tehdä kokemuksesta muiltakin osin onnistuneen.

Point 65 N SeaCruiser on hyvä valinta moneen menoon, merelle, järville ja Porvoonjoelle Virtaalasta alaspäin. Kajakissa on evä ja halutessa myös peräsin. Varusteille on tilaa pitemmänkin retken tarpeiksi. Lisäksi kajakissa on kaksi päiväluukkua. Istuinaukko on reilunkokoinen, joten istumaan mahtuu isompikin meloja.

Pituus: 525cm
Paino: 26kg

Kajakkivuokra:
40€/päivä, 50€/24h, 120€/3 vrk

Vuokra  sisältää kajakin lisäksi melan, melontaliivit, aukkopeitteen ja tyhjennysvälineen.

Tahe Marine Reval Midi PE on vakaa merikajakki, mikä sopii niin aloitteleville kuin kokeneillekin melojille.

Pituus: 515cm
Paino: 28-30kg

Kajakkivuokra:
40€/päivä, 50€/24h, 120€/3 vrk

Vuokra  sisältää kajakin lisäksi melan, melontaliivit, aukkopeitteen ja tyhjennysvälineen.

 

Tahe Marine Reval Midi-2-1000.jpg

Tahe Marine Lifestyle 420 Rudder on mainio joille ja järville, ja miksei isommillekin vesille; tällä on melottu mm. Pohjoisnavalta Huippuvuorille, Guinnessinennätys! Kajakki on tukeva ja istuinaukko on reilunkokoinen, reilusti tilaa varusteille sekä peräsin.  Kannella muovinen säiliö eväille tms. meloessa tarvittaville varusteille.

Pituus: 420cm
Paino: 25kg

Kajakkivuokra:
40€/päivä, 50€/24h, 120€/3 vrk

Vuokra  sisältää kajakin lisäksi melan, melontaliivit, aukkopeitteen ja tyhjennysvälineen.

Tukeva ja peräsimellä varustettu Riot Polarity 16.5-kajakkikaksikko on hyvä valinta esim. pariskunnalle tai lapsen kanssa melovalle - ja voi edessä istua koirakin!

Pituus: 503cm
Paino: 39kg

Kajakkivuokra:
60€/päivä, 70€/vrk, 140€/3 vrk

Vuokra  sisältää kajakin lisäksi melat, melontaliivit, aukkopeitteet ja tyhjennysvälineen. Lapsille pelastusliivit.


 

Inkkari, avokanootti, kanootti, mainiolla kulkupelillä on monta nimeä. Eikä ihme, kanoottiin mahtuu 2-3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 pientä lasta, varusteet ja keskelle saa kolmannen penkin. Erinomainen esimerkiksi kesäiselle Porvoonjoen melontaretkelle.

Kanoottivuokra:
60€/päivä, 70€/vrk, 140€/3 vrk

Vuokra  sisältää kanootin, melat, melontaliivit, tyhjennysvälineen. Lapsille pelastusliivit.

Packraftilla eli kotoisasti reppulautalla voi yhdistää vaelluksen ja melonnan, eli maataipaleet patikoidaan ja vesistön tullessa vastaan käy packraftin täyttäminen hetkessä. Jokien melominen ja puljaaminen ovat mukavaa puuhaa myös ihan muuten vaan.

Vuokrahinta: 40€/vrk, 100€/3 vrk

Vuokra  sisältää packraftin, melan ja melontaliivin.

bottom of page