top of page

REITTIVAIHTOEHTOJA PORVOOSSA

Reittivaihtoja kaikenlaisille melojille ja kaluston kuljetusmaksut

Alta löydät muutamia hyväksi havaittuja melontaretken lähtö- ja lopetuspaikkoja. Vaihtoehtoja löytyy niin merimelonnan ystäville, kuin lapsiystävällisiä ja turvallisia vaihtoehtoja Porvoonjoella. Vuokraamosta saat  lisätietoja reiteistä ja muista lähtöpaikoista. Vuokrauksen yhteydessä saat  kartan lainaksi tai voit ostaa sen omaksi. Kuljetushinta sisältää kaluston tuonnin ja haun. Kysy lisää!

Keskusta on hyvä lähtöpaikka Porvoonjoelle ja Porvoon edustan merialueelle, Sikosaaren ja Kråkön kierroksille ja Haikkoonselälle suuntautuville retkille.
Lähtöpaikka löytyy Sikosaarentien varresta, heti ensimmäisen sillan jälkeen löytyvältä veneenlaskupaikalta.

0

Virtaalasta on noin 10km matka Porvoonjokea pitkin vanhan kaupungin läpi Porvoon keskustaan. Reitti sopii kaikenikäisille melojille. Erityisesti avo- eli intiaanikanootti tai kaksikkokajakki on lapsiperheille hyvä valinta, mutta isommille lapsille ja nuorille käy yksikkökajakkikin. Tuulisella säällä suojaisa joki on hyvä valinta. Retkestä saa pitemmän, jos matkaa jatkaa Hamariin tai Haikkooseen. Kuljetushinta sisältää kaluston tuonnin Virtaalaan ja noudon Porvoon keskustasta. Katso noutopaikka keskustan kartasta.

20€

Sondbystä on hyvä lähteä merelle, esim. Pellingin saaristo on lähellä. Alueella on useita uimarantoja, joista yksi aivan lähtöpaikan vieressä. Sieltä löytyvät telttailupaikka, pukuhuoneet, grillauspaikka ja käymälä.

45€

Keskusta, Porvoo

Virtaala, Kerkkoo

Sondby

Tirmon lossiranta on mainio lähtöpaikka Pelllingin saaristoon suuntautuville retkille.

55

Edesvikenistä on hyvä lähteä meriretkelle moneen suuntaan, niin itään, länteen kuin etelään.

55€

Tirmon lossi, Pellinki

Emäsalon kärki

Voit laskea kuljetuskustannuksen laskemalla yhteen yhdensuuntaiset matkat vuokraamoltammme haluamallesi lähtö- ja lopetuspaikalle.

1,30€/km

Oma kohde

bottom of page